Tractaments Estètica Sep-Dec 2019

Tu et mereixes lo millor, per això actualitzem constantment el nostre catàleg de serveis. Si ha sortit un nou producte o servei al mercat en salut, bellesa o benestar, ho sabrem i el provarem.  I si funciona te’l portarem al centre.

Rituals de Benestar

Rituals de Natura Bissé

diamond-experience-rose-ritual

“Nutritiu protocol corporal amb pols de diamant i aroma de roses”

 

El primer pas és una delicada i completa exfoliació que inclou pols de diamant; després, la pell recupera tot el seu esplendor gràcies a un massatge amb aquest oli elaborat amb roses procedents del Marroc que incorpora poderosos ingredients nutritius. Deixa’t transportar a un profund estat de relaxació i benestar en una meravellosa atmosfera de roses i sedueix amb una pell increïblement llisa i setinada.

royal-citrus-experience

“Un ball cítric per als sentits”

Ritual per viure una experiència capaç de vitalitzar la pell del teu rostre i cos amb tots els beneficis de la vitamina C.

La sofisticació i la cura global d’aquest tractament enriqueixen la pell amb una aportació extra de vitamines necessàries per al dia a dia. Els seus innovadors actius antioxidants, reafirmants i revitalizants densifiquen i emplenen el teixit cutani, mostrant una pell radiant amb un to uniforme.

> Més informació a la web de Natura Bissé

o2-body-perfection de Natura Bissé

“Posada a punt corporal”

Tractament corporal d’acció hidratant, nutritiva i tonificant que embolica el teu cos en una fresca fragància afruitada. Prevé la sequedat cutània, tracta la falta de fermesa i aporta un potent efecte antioxidant.

S’aplica una mascareta oxigenant de textura suflé que cobreix tot el cos, nodreix intensament la pell i aporta un potent efecte detox.

> Més informació a la web de Natura Bissé

Rituals personalitzats

Combinació de llum, calor i aromateràpia efectuada per l’escalfor i l’oli d’una espelma.

Beneficis: Una elaborada fusió de manipulacions, amassaments, pressions, bombetjos i pases neuro-sedants amb l’objectiu d’aportar propietats hidratants, nutritives, analgèsiques i antiestrés.

Tècnica amb canyes de diferents mides, per adaptar-se al cos, amb finalitats drenants, reductores, remodelants i relaxants.

Tota una coreografia de manipulacion actives, percutores, bonbetjos, amassaments i friccions per equilibar i energitzar.

És una técnica que combina estiraments i pressions mitjançant una tela (seda, cotó, … ), sobre la pell, amb combinació d’aromateràpia.

Beneficis: Indueix a la relaxació, estimula el sistema nerviós i també té un efecte sedant.

Tractament de pedres calentes

Teràpia geotermal que combina el massatge tradicional amb l’aplicació sobre la pell de pedres a diferents temperatures, per facilitar que flueixi l’energia, eliminant tensions i activant tota la mobilitat interna.

Beneficis: Incrementa el reg sanguini i el metabolisme cel·lular calmen el dolor i els processos inflamatoris crònics nerviosisme, ansietat i neurosedant.

Massatge amb pindes florals

Sacs calents de cotó, plens d’herbes específiques, macerades amb olis. Es treballa tot el cos amb olis essencials calents, realitzant un massatge amb les pindes.

Beneficis:
Redueix tensió nerviosa i l’estrès.
Desbloqueja el sistema limfàtic.
Reactiva la circulació sanguínia.
Harmonitza el cos.
Hidrata i nodreix la pell

Ayurvedic Massatge Everite

Va neixer a l’Índia, fa més de 5000 anys, mare de totes les ciències mèdiques i significa ciència de la vida saludable. L’ayurveda es basa en els cinc elements, Terra, Aigua, Aire, Foc i Espai. La combinació d’aquests elements crea 3 tipus corporals metabòlics o Dhosas:

KAFHA (aigua i terra), PITA (foc), VATA ( aire). Cada persona té de les 3 tipologies però n’hi ha una que domina i que és la que determina la constitució psíquica-física de la persona, quan aquesta proporció natural de cada persona es desequilibra apareix la malaltia.

Els tractaments ayurvèdics recuperen l’equilibri natural d’un cos sa.

Beneficis:
Prevenció de la salut física mental i energètica.
Equilibra el sistema nerviós i les emocions.
Redueix l’estrès, l’ansietat i l’insomni.
Relaxa i concentra la ment.
Regula els processos digestius, d’acidesa i d’estrenyiment.
Desbloqueig de punts energètics del cos.
Millora la respiració.

massatge_tailandes_everite

El massatge tailandès és un treball corporal profund que ajuda a restablir l’energia vital i a reequilibrar els aspectes físics, mentals i emocionals. Les tècniques utilitzades són pressions, estiraments i amassaments, acompanyant d’una respiració conscient. El cos s’estimula per dins i per fora.

Beneficis:  Incrementa la flexibilitat, allibera bloquejos físics i energètics i disminueix l’estrès.

Manipulacions energètiques actuant sobre meridians i massatge amb una base d’oli específic per a cada persona enriquit amb olis essencials.

Beneficis:  Benestar i descans físic i mental. Millora la circulació sanguínia i limfàtica.

Tractaments Corporals

quiromassatge

Tècnica de massatge manual a base de pressions, friccions, mobilitzacions i estiraments.

Beneficis:  Està indicat per millorar i solucionar problemes físics i especialment tensions i contractures musculars.

Tècnica manual a base de bombejos per millorar les funcions del sistema limfàtic i circulatori.

Beneficis:
Millora la retenció de líquids, edemes.
Depura l’organisme.
Combat la cel·lulitis.
Facial bosses d’ulls.

Massatge adaptat a cada persona amb productes i aparatologia.
La cel·lulitis és una alteració del teixit conjuntiu i produeix retenció de líquids, acumulació de greixos i problemes circulatoris. Hi ha diferents tipus de cel·lulitis generalitzada, localitzada, dura, flàccida o edematosa.

Beneficis: Eliminació de toxines i nòduls. Redueix volum i cel·lulitis. Augmenta la fermesa dels teixits.

Estimulació muscular i del teixit a través d’un massatge enèrgic amb productes i aparatologia.

Beneficis: Millora la fermesa i elasticitat de la pell i el to muscular. Estimula el metabolisme cel·lular.

Recuperació de la tonicitat muscular.
L’objectiu és la recuperació de les alteracions físiques internes i externes que es presenten després del part tenint en compte la salut i el benestar de la mare i el nadó.

Beneficis: Millora la flaccidesa i la textura de la pell, estries i correcció postural.

Algues i Fangs

Desintoxicació de l’organisme.
Les algues tenen accions diverses sobre el nostre organisme, tant físics com estètics, per la seva aportació d’oligoelements, aminoàcids, vitamines, minerals i enzims.

Beneficis: Reducció de volum, dissolució de greixos, activa el metabolisme i són reductores i reafirmants.

Els fangs produeixen una acció molt beneficiosa per la salut, aportant minerals i oligoelements, millora el sistema muscular, articular i nerviós.

Beneficis: Depura l’organisme, antiinflamatori, remineralitzant, oxigenant, reafirmant.

És un tractament a base de diferents principis actius com sals minerals, papaia, llavors… per retirar les cèl·lules mortes de la pell.

Beneficis: Afina la pell aportant lluminositat, hidratació i oxigenació en profunditat de la pell.

Tractaments Facials

Facials de Natura Bissé

inhibit-face-liftbig

“Lífting de cabina corrector de línies d’expressió”

Capaç de minimitzar les arrugues de forma increïble sense necessitat d’usar microinjeccions, així com de potenciar i perllongar els resultats dels procediments mèdic-estètics, aquest avançat protocol de cabina és l’alternativa o complement ideal als tractaments de bellesa més invasius.

Gràcies a la seva poderosa acció revitalitzant i al seu potent efecte farcit, aquest lífting professional no solament disminueix línies d’expressió i corregeix els signes de l’edat, sinó que a més aconsegueix una pell extraordinàriament ferma i hidratada, rejovenint completament el rostre.

diamond life infusion

“L’art de rejovenir”

Un innovador tractament que dóna vida a la teva pell per preservar la seva bellesa i joventut.

Aquest revolucionari tractament proporciona una acció rejuvenedora a través de la regulació dels 4 Biomarcadores clau de l’Edat de la Pell. Proporciona una pell més ferma, lluminosa i visiblement més jove. Redefineix el contorn facial, millora la textura cutània i disminueix les arrugues i línies d’expressió en només una sessió.

> Més informació a la web de Natura Bissé

3D COLLAGEN SHOCK

“Triple fermesa, triple elasticitat”

Poderós tractament regenerador basat en una combinació de tres tipus de col·lagen —d’alt, mitjà i baix pes molecular—, destinat a incrementar la fermesa de la pell de forma extraordinària. Amb un sorprenent efecte lífting i redensificant, redibuixa l’oval facial, millora la densitat cutània i preserva una òptima hidratació.

> Més informació a la web de Natura Bissé

DIAMOND_WHITENING_SYSTEM

“Tractament despigmentant per a una pell sense taques i lliure d’imperfeccions.”

Aquest mètode despigmentant basa la seva eficàcia en 3 pilars: renovació, despigmentació i il·luminació, a través dels quals aconsegueix unificar de manera excepcional el to i la textura cutània.

> Més informació a la web de Natura Bissé

“El tractament prebiòtic antipol·lució que li
retorna el poder a la teva pell”

Un tractament que allibera la teva pell de toxines i impureses, la fortifica, repara i blinda, de diferents tipus de contaminants, per evitar l’envelliment prematur i danys cutanis.

LA-CURA-DETOX

“Excepcional cura de bellesa”

Aquest meticulós protocol de neteja es basa en la desintoxicació enzimàtica termo-activa: aporta calor per obrir i estovar els porus i frescor botànica per tancar-los i purificar-los. Neteja la pell en profunditat, alliberant-la de l’estrès cutani.

sos-skin-comfort

“Màxim confort per a la teva pell”

La solució definitiva per a les pells sensibles i reactives que presenten alteracions com vermellors, dilatacions de capil·lars o inflamacions.

Aquest tractament combina ingredients reparadors i descongestius gràcies als seus agents botànics altament suavitzants. Calma visiblement la pell proporcionant un màxim alleujament i confort cutani. Millora visiblement l’aparença del cutis congestionat i reforça els seus mecanismes d’autodefensa davant de les agressions externes.

O2_RELAX

“Una alenada d’aire pur per a la teva pell”

Tractament facial per a tot tipus de pells, especialment beneficiós per a aquelles persones que tenen la pell apagada o deshidratada.

Aquest protocol allibera molècules d’oxigen pur a la pell que aporten energia a les cèl·lules i permeten eliminar les toxines emmagatzemades als porus per aconseguir un absolut estat de puresa i relaxació a la pell.

“Ritual d’aromateràpia cítrica per a una pell radiant”

Aquest tractament desperta els teus sentits aportant a la pell tota l’energia de la vitamina C. La seva extraordinària acció antioxidant repara fins i tot les pells més castigades mostrant un cutis completament hidratat i revitalitzat amb el qual lluiràs un rostre radiant.

“Renovació immediata per a la teva pell”

Un nou concepte en tractament cutani que incorpora una tècnica de provada eficàcia en medicina estètica: la carboxiterapia. Aquest sistema combat els signes de l’envelliment cutani a través de l’aplicació de CO2 produint una efervescent explosió que dóna com a resultat una pell visiblement revitalitzada.
Aquest renovador tractament regenera la superfície cutània de manera intensa i segura aportant màxima lluminositat i frescor a la teva pell.

Facials de Guinot

hydradermie

Doble ionització i oxigenació.

HYDRADERMIE_LIFT

Drenatge, estimulació muscular efecte lífting.

Aparatologia Estètica

Velasmooth

Redueix, modela i reafirma. És una combinació de radiofreqüència, infraroig i vacumterapia de forma simultània.

Beneficis:
Combat la cel·lulitis i redueix la pell de taronja.
Redueix el volum i el greix localitzat.
Millora la circulació sanguínia.
Reafirma la zona tractada.

DermajetPRO Everite

Dermajet Pro és un equip mèdic estètic que funciona a través de l’Endomassage Ultrasonic, una teràpia que fa servir de manera simultània la tècnica d’aspiració amb l’aplicació d’energia ultrasònica al nivell de la hipoderma, realitzant un massatge des de l’interior a l’exterior.

D’aquesta manera es produeix una alliberació de tots els vasos que queden sota el teixit aspirat i s’augmenta el rec de la sang de la limfa. Tot això contribueix a un efecte drenant i a una aportació molt important de nutrients.

L’energia ultrasònica emesa al mateix temps que es produeix l’aspiració fa que els resultats siguin més ràpids, més profunds i menys traumàtics.

BENEFICIS

L’Endomassage Ultrasonic és una combinació perfecta pel tractament del greix localitzat i per aconseguir una reafirmació dels teixits.

INTERNS:

 • – Drenatge dels líquids intersticials
 • – Millora la circulació
 • – Trencament de les fibres escleroses i augment de l’elasticitat
 • – Permeabilitat de les membranes, facilita la penetració de principis actius, a través de la sonoforesis (tractament que es fa a través de l’energia ultrasònica)

 

EXTERNS:

 • – Millora l’elasticitat i la fermesa de la pell
 • – Redueix el contorn del cos
 • – Neteja els porus i les glàndules sebàcies
 • – Efecte antienvelliment
 • – Millora l’aspecte de les estries
 • – Reabsorció d’edemes
tei system

Tractament tèrmic d’infrarojos amb estimulació muscular.
L’escalfor controlada combinada amb els diferents tipus de corrents, potencia al màxim l’efectivitat del tractament.

Beneficis:
Activació del metabolisme, efecte lipolític.
Remodelant, drenant i tonificant.
Reafirmació interna.
Relaxació muscular.

Mesobiolift rf

És un nou tractament antiaging de radiofreqüència i mesoteràpia per recuperar l’elasticitat i fermesa de la pell. Triple efecte diatèrmic interior, que accelera la producció de col·lagen, penetració de producte de cèl·lules mare vegetals que activen el cicle auto reparador de la pell i incrementa la circulació potenciant al màxim la renovació cel·lular.

Beneficis:
Facial: Recupera l’elasticitat, reafirma i defineix l’oval facial. Efecte lífting.
Corporal: Reafirmació, reducció i remodelació (Abdomen, braços, glutis i cuixes)

Interbody

Corrents interferencials, depenent de les freqüències utilitzades s’obtenen diferents resultats.

Beneficis: Redueix edemes, elimina cel·lulitis, antiinflamatori i enforteix i tonifica la musculatura.

pressoterapia ross

Estimulació limfàtica i sanguínia.
Sistema de compressió–descompressió efectuant un drenatge limfàtic.

Beneficis: Millora la circulació sanguínia i limfàtica. Alleugereix el problema de la pesadesa de cames i la retenció de líquids. Problemes de cel·lutis i edemes.

Estil

depilació laser SHR o amb cera

A temperatura corporal d’un sol ús.

depilació làser SHR

El nou sistema SHR augmenta l’eficàcia de la depilació permanent, es 100% indolor i assegura el confort i la seguretat de la depilació.

Més informació a: Preguntes freqüents Làser SHR

Maquillatge de nit i dia.
Maquillatge especial núvies.
Curs d’automaquillatge.

perruqueria_unsplash_Noah_Hinton

“Treu el millor de tu!”

Serveis personalitzats, assessoria d’imatge, les últimes tècniques d’antiencrespament i molt més.

 • Rentar i marcar
 • Tallar
 • Canvi d’estil
 • Color
 • Metxes i reflexos
 • Donar forma al cabell
 • Hidratacions personalitzades
 • Recollits
 • Tractaments de queratina

Si necessites més informació sobre algun dels nostres serveis o no tens clar quin escollir, estem a la teva disposició de dilluns a divendres de 9:30 a 20:00.

 • Temps de resposta: el mateix dia o a l’endemà.
 • Ens pots indicar a quina hora et va millor que et truquem.
 • Fem servir el teu mail i telèfon exclusivament per respondre’t. No t’enviarem cap mena de “spam”.

He llegit i accepto la política de privacitat.

Productes

Natura Bisse
LOREAL
gran canaria natural
Mary Cohr
guinot
MastersColors
alain ganancia
cnd-shellac-logo
ghd